Reçetesi oluşturulan mamülleri basit üretimi için hız ve kolaylık sağlayan bir metot olan Toplu Üretim bulunmaktadır. Toplu Mamül Üretimi'nde öncelikli olarak üst kısımdaki doldurulur. Burada Fiş Bilgileri alanı kayıt işlemini başlattığını tarihi ve saati otomatik atar, eğer değişiklik istenirse düzenlenebilmektedir.
Açıklama alanında, gerekli görülen açıklama için üç satır mevcuttur. Diğer kısmı içerisinde yer alan fiyat satırı üretimde çıkan mamülün reçete listesinde ürünlerin hangi fiyat alanı üstünden hesap yapılacağının atandığı yerdir. Burada örnekteki gibi liste kalemlerinin Fiyat 6'ları kullanıldıkları oranda alıp bir maliyet oluşacak, bu oluşan fiyata artı %10'u kadar da kar ekleyerek yeni satış fiyatını oluşturmuş olacaktır.
Genel bilgileri girildikten sonra, ,ilk sekme olan
Üretilecek Mamüller'e mamüllerin listesi girilir. Bu şekilde birden fazla, farklı ürünü tek bir eylem ile üretilmek için gerekli liste oluşturulmuş olur. Üretilecekler listesi, miktar bilgileri de girilerek tamamlanınca,
[F2] Alt Malzeme ve Fiyatları Hesapla butonu ile diğer sekme olan
Kullanılacak Alt Malzemeler sekmesine mamül listesindeki tüm mamüllerin reçetelerinden içerik ham madde listeleri, üretilecek ürün miktarı ile çarpılmış şekilde getirilir. Bununla birlikte, ürün reçetesinden hesaplar ile ilk sekmeye ürünün
Hesaplanan Fiyatı da yansıyacaktır.
Üretilecek Mamüller listesi oluşturuldu. Bu listeye binaen, Kullanılacak Alt Malzeme listesi ve fiyatlarda oluşturulduktan sonra her şey üretime hazır demektir. Bu nokta [F2] Üret butonu ile Toplu Üretim işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.
Restoran gibi anlık üretim yapıp, bekletmeden satan sektörlerin özellikle çoğunlukla kullandığı [F12] Diğer --> Eksi Stokları Getir bulunmaktadır. Bununla Kullanılan Alt Malzeme sekmesinde iken bu butonla belirli bir periyotta eksiye düşen mamülleri Üretilecek Mamüller listesine, reçetelerini Kullanılacak Alt Malzeme listesine getirir. [F2] Üret ile eksi ürünleri üretip, depo miktarlarını sıfırlamış olur.